Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκε επίσημα το Honor X10 5G

*
Επίσημο είναι πλέον το Honor X10 5G, το πρώτο smartphone της σειράς X που υποστηρίζει τα νέα δίκτυα. Όπως συμβαίνει με το Honor 30S, στο εσωτερικό του βρίσκεται το Kirin 820 SoC.

Το X10 5G τρέχει λειτουργικό Android 10 κάτω από το MagicUI 3.1.1 και οι επιλογές για RAM/ αποθηκευτικό χώρο είναι 6GB/64GB, 6GB/128GB και 8GB/128GB. Επιπλέον, διαθέτει υποδοχή για κάρτα microSD, μέσω της οποίας ο αποθηκευτικός χώρο επεκτείνεται έως 256GB.


Η οθόνη του Honor X10 5G έχει μέγεθος 6,63" με ανάλυση FullHD+ δεν έχει εγκοπές και είναι τύπου IPS LCD, με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και touch sampling rate 180Hz.

Διαθέτει τέσσερεις κάμερες. Η selfie κάμερα στο εμπρός μέρος έχει ανάλυση 16MP και είναι τοποθετημένη με μηχανισμό pop-up. Στο πίσω μέρος, η βασική κάμερα έχει ανάλυση 40MP, 8MP η υπερευρυγώνια και 2MP τα macro units. Η βασική κάμερα διαθέτει αισθητήρα RYYB για καλύτερη ανταπόκριση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης η συσκευή διαθέτει AIS Super Night Mode, 3D Portrait Lighting Effect, και 960fps Slow Motion Video Recording.

Ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πλάι. Άκόμα, οι λειτουργίες GPU Turbo και Kirin Gaming+ 2.0, βοηθάνε στην επίτευξη ισορροπίας ανάμεσα στην απόδοση για το gaming performance και την κατανάλωση ενέργειας.

Η μπαταρία του Honor X10 5G έχει χωρητικότητα 4.300 mAh και υποστηρίζει φόρτιση στα 22,5W. Η συσκευή θα διατίθεται σε χρωματισμούς Sapphire Blue, Midnight Black, Titanium Silver και Fiery Orange.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*