Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκε επίσημα το LG G6

*
H LG αποκάλυψε επίσημα (μετά από αρκετές ημέρες teasing) το LG G6, στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2017. Η νέα συσκευή έρχεται με προστασία από το νερό και τη σκόνη και οθόνη 5.7 ιντσών IPS LCD, η οποία καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της μπροστινής επιφάνειας της συσκευής. H οθόνη έχει aspect ratio 18:9 και ανάλυση 2880x1440 pixels με pixel density 565ppi. Το πίσω μέρος φέρει Gorilla Glass 5, ενώ η μπαταρία δεν είναι πλέον αποσπώμενη (ενώ εγκαταλήφθηκε και το modular σκεπτικό του LG G5). Το LG G6 φέρει μια 13MP στο πίσω μέρος και μια 5MP στο μπροστινό,  ενώ στο εσωτερικό του συναντάμε ένα Snapdragon 821 chipset, 4GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 32GB ή 64GB (με τη συνοδεία microSD slot).



Το LG G6 θα «τρέχει» Android 7.0 Nougat και θα είναι το πρώτο non-Pixel smartphone με τον Google Assistant. Ακόμη, θα ενσωματώνει ραδιοφωνικό δέκτη, ενώ οι αμερικανικές εκδόσεις του θα υποστηρίζουν και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Το QuickCharge 3.0 θα προσφέρει πλήρη φόρτιση της μπαταρίας (χωρητικότητας 3300mAh) σε 96 λεπτά, ενώ μισή φόρτιση σε 32 λεπτά.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*