Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκε το Adaptive Gaming Kit της Logitech (trailer)

Η Logitech παρουσίασε ένα νέο Adaptive Gaming Kit, ουσιαστικά μια συλλογή από 12 πλήκτρα και triggers και είναι σχεδιασμένο για να συνεργαζεται με το Xbox Adaptive Controller της Microsoft, προκειμένου να διευκολύνεται η πρόσβαση για άτομα με ειδικές ικανότητες. Τα πλήκτρα συνδέονται στα 3.5mm jacks του Adaptive Controller, ενώ τα triggers συνδέονται μέσω USB, και όλα μπορούν να αντιστοιχιστούν σε διαφορετικες λειτουργίες του controllers για να παίζετε παιχνίδια σε PC και Xbox One. Το kit της Logitech περιλαμβάνει τρία μεγάλα πλήκτρα, τρία μικρά, τέσσερα πλήκτρα τύπου light touch και δύο variable trigger controls, στην τιμή των $99.

Επιπλέον υπάρχου δύο game mats που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση των πλήκτρων με τρόπο που βολεύει καλύτερα τον κάθε χρήστη. Επίσης τα αυτοκόλλητα που περιέχονται στη συσκευασία βοηθούν στον να αναγνωρίζετε σε ποιο πλήκτρο έχει αντιστοιχιστεί ποια λειτουργία. Το Adaptive Gaming Kit της Logitech έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με οργανισμούς όπως οι The AbleGamers Charity, the Abilities Research Center at Mount Sinai και SpecialEffect.


Εννοείται πως απαιτείται η ύπαρξη του Xbox Adaptive Controller, οπότε το όλο πακέτο θα σας κοστίσει κάτι λιγότερο από $200.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*