Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκε το LG Watch W7

*
Η LG παρουσίασε το πρώτο της υβριδικό smartwatch, το LG Watch W7, μια φορητή συσκευή που συνδυάζει τη μηχανική κίνηση με ψηφιακές λειτουργίες. Το LG Watch W7, ως η πρώτη φορητή συσκευή της LG που θα διαθέτει το νέο λειτουργικό σύστημα Wear OS της Google, έχει σχεδιαστεί για καταναλωτές που εκτιμούν την εμφάνιση ενός παραδοσιακού αναλογικού ρολογιού, αλλά επιθυμούν την ευχρηστία ενός smartwatch. Η συσκευή αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Ελβετική εταιρεία Soprod SA και διαθέτει υψηλής ακρίβειας κίνηση με χαλαζία (quarz) και αναλογικούς δείκτες ρολογιού σε σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Σε πλήρη λειτουργία με μία μόνο φόρτιση, η μπαταρία του LG Watch W7 μπορεί να κρατήσει για έως και δύο ημέρες και στη συνέχεια για επιπλέον 3-4 ημέρες σε λειτουργία αναλογικού.



Σε λειτουργία μηχανικού ρολογιού, με τις "έξυπνες" λειτουργίες απενεργοποιημένες, το ρολόι μπορεί να λειτουργήσει έως και 100 ημέρες, ή περισσότερο από τρεις μήνες πριν από την απαίτηση φόρτισης. Εκτός από τη διατήρηση του ακριβούς χρόνου, οι αναλογικοί δείκτες εμφανίζουν επιπλέον πληροφορίες όπως το υψόμετρο, το βαρόμετρο, το χρονόμετρο, και τις κατευθύνσεις της πυξίδας, ενώ καθώς η συσκευή διαθέτει το λειτουργικό σύστημα Wear OS της Google, είναι προσαρμόσιμη σε χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους χάρη στα μοναδικά καντράν ρολογιών που βρίσκονται διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Τελος, το LG Watch W7 είναι συμβατό με όλα τα τυποποιημένα λουράκια ρολογιών των 22mm. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*