Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκε το Lenovo Z6 Pro

*
Μετά από πολλές φήμες και διαρροές, το Lenovo Z6 Pro αποκαλύφθηκε επίσημα και διαθέτει τετραπλή κάμερα, Snapdragon 855 chipset και ταχεία φόρτιση. Η οθόνη είναι τύπου OLED, μεγέθους 6,39'' και διαθέτει waterdrop notch στο πάνω μέρος της. Επιπλέον, η οθόνη φιλοξενεί αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επιλογογές RAM/ αποθηκευτικού χώρου είναι 6 ή 8 GB RAM με 128 GB ενώ θα υπάρχει και επιλογή για 12/512 GB. Οι τέσσερεις κάμερες στο πίσω μέρος είναι τοποθετημένες σε κάθετη διάταξη. Η πρώτη διαθέτει ευρυγώνιο αισθητήρα στα 16 MP, ενώ η δεύτερη είναι η βασική, με χαρακτηριστικά 48 MP/ f/1,8. Ακολουθεί τηλεφακός στα 8 MP και τέλος υπάρχει αισθητήρας βάθους, στα 2 MP.



Η μπροστά κάμερα έχει ανάλυση 32 MP. Η συσκευή τρέχει το λειτουργικό ZUI 11, η μπαταρία της έχει μέγεθος 4000 mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 27W. Ακόμα υποστηρίζονται λειτουργίες όπως AI Photos και Hyper Video με modes όπως Super Night Scene, Super Macro, Super Wide Angle κ.α. Θα κυκλοφορήσει σε κόκκινο και πράσινο και θα είναι διαθέσιμο από 29 Απριλίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*