Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκε το MasterCase H500 της Cooler Master

*
Η Cooler Master, πρόσθεσε στη σειρά Η το νέο MasterCase H500. Με ανεμιστήρες 200mm και δύο παρεχόμενες προσόψεις, για αυξημένη ροή αέρα και ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα, το MasterCase H500 αυξάνει τις επιλογές των αγοραστών. Το MasterCase H500 είναι το νεότερο case της σειράς Η και έχει ανίστοιχη σχεδιαστική προσέγγιση με τα MasterCase H500M και MasterCase H500P, που βρίσκονται ήδη στην αγορά. Ο έλεγχος των προεγκατεστημένων 200mm RGB ανεμιστήρων γίνεται από τον παρεχόμενο controller. Στο επάνω panel υπάρχει δυνατότητα για την προαιρετική εγκατάσταση ενός ακόμα 200mm ανεμιστήρα. Επιγραμματικά, τα βασικότερα χαρακτηριστικά του MasterCase H500 είναι:

⦁ Mesh & διάφανη πρόσοψη: Αυξημένη ροή αέρα ή εντυπωσιακή παρουσία; Επίλεξε ανάμεσα στην mesh και την διάφανη πρόσοψη που θα βρεις εντός της συσκευασίας.
⦁ Δύο 200mm RGB ανεμιστήρες & controller: Οι δύο RGB ανεμιστήρες και ο παρεχόμενος RGB controller, προσθέτουν τόσο στην εικόνα όσο και στην ψύξη του συστήματος.
⦁ Υποστήριξη ψυγείων: Στο εμπρός μέρος μπορεί να εγκατασταθεί ψυγείο υδρόψυξης μέχρι και 360mm. Στο επάνω, μέχρι και 280mm. Επιπλέον, υποστηρίζεται και η εγκατάσταση 200mm ψυγείου.
⦁ Δείξε το hardware σου: Το σκούρο tempered glass πλαϊνό και ο RGB φωτισμός αναδεικνύουν το hardware που έχεις επιλέξει.
⦁ Μαγνητικό φίλτρο σκόνης: Το μεγάλο αλλά διακριτικό φίλτρο σκόνης στο επάνω μέρος, αφήνει μόνο τον αέρα να εισέλθει στο case.
⦁ Covers για καθαρό look: Δείξε το καθαρό σου build. Τα παρεχόμενα cable και PSU covers βοηθούν να το πετύχεις με ευκολία.
⦁ Λαβή μεταφοράς: Το υπερυψωμένο πάνω μέρος της πρόσοψης λειτουργεί και ως ένα ασφαλές σημείο για την εύκολη μεταφορά του συστήματός σου.




Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια πλειάδα σχεδιαστικών λεπτομερειών, προσθέτουν σημαντικά στην εμπειρία χρήσης. Δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα· το tempered glass πλαϊνό που συγκρατεί επάνω του τις δύο βίδες εγκατάστασης έτσι ώστε να μην τις χάσεις ποτέ, καθώς και τα SSD mounts στο χώρο πίσω από την μητρική που δεν απαιτούν χρήση εργαλείων, αλλά συγκρατούν αποτελεσματικά τον SSD σου ακόμα και κατά τις μετακινήσεις. Στις τελευταίες, βοηθήσει σημαντικά και η λαβή στο επάνω μέρος του case. Το MasterCase H500 θα είναι διαθέσιμο εντός του τρέχοντος μήνα με προτεινόμενη τιμή λιανικής 119,90€. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*