Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκε το Microsoft Lumia 535

H Microsoft μπήκε και τυπικά στην μετά-Nokia εποχή, αποκαλύπτοντας επίσημα το Lumia 535, ένα low-cost smartphone που δείχνει ότι ο αμερικανικός κολοσσός θα κινηθεί έντονα προς αυτή την κατηγορία για να ανεβάσει γρήγορα τα ποσοστά του στην αγορά της κινητής. Το Microsoft Lumia 535 έρχεται με οθόνη qHD (960x540 pixels) 5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2GHz, 1GB μνήμης RAM, κάμερα 5MP και ενσωματωμένα τα Skype, Office, OneDrive, Cortana και OneNote. Η συσκευή θα διατεθεί σε single και dual-SIM εκδόσεις μέσα στο Νοέμβριο και σε τιμή κοντά στα 110€.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Επιτελους, budget phone της σειρας lumia με μπροστινη καμερα. Αλλα η αναλυση για 5 ιντσες ειναι πολυ χαμηλη.

      @Tanno Η εξαιρετικη σειρα lumia χρωσταει πολλα στην microsoft, Κριμα που Νοκια δεν υφισταται πια, αλλα δυστυχως αργησε πολυ να μπει στην συγχρονη εποχη και της κοστισε.

    • 3nws1th5
    • Παύλο αν μπορείς ρώτησε την αντιπροσωπία της ms Ελλάς, πότε θα έρθει στα μέρη μας,γιατί από μία πρόχειρη μάτια που έριξα έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι τώρα μόνο στην Ασία.

*