Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκε το Panasonic P95

*
Η νέα εβδομάδα ξεκινάει με την ανακοίνωση ενός νεου smartphone. Πρόκειται για το Panasonic P95 της Panasonic India, που είναι η νέα προσθήκη στη σειρά P, με τιμή €62, που κρίνεται ως προσιτή σε όλους. Η συσκευή έχει οθόνη HD 5'', αναλογίας 16:9. Στο μπροστά μέρος διαθέτει camera 5MP, ακουστικό και αισθητήρα εγγύτητας. Στην καρδιά του χτυπάει το τετραπύρηνο Snapdragon 212 chipset, χρονισμένο στα 1,3 GHz. Έρχεται με 1 GB RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνονται ως τα 128 GB με την προσθήκη κάρτας microSD. Για τη λήψη φωτογραφιών φροντίζει η 8 MP camera στο πίσω μέρος, που διαθέτει AF και LED flash. Οι διαθέσιμες επιλογές σύνδεσης περιλαμβάνουν LTE, Bluetooth 4.1 και micro USB 2.0, ενώ υπάρχει συμβατότητα με Wi-Fi is 802.11 a/b/g/n. Τρέχει λειτουργικό Android Nougat 7.1.2, η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2.300 mAh και κυκλοφορεί σε τρία χρώματα, μπλε, χρυσαφί και σκούρο γκρι. Το Panasonic P95 είναι διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω Flipkart.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*