Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκε το Surface Laptop

*
Οι πρωινές διαρροές για το Surface Laptop ήταν πέρα για πέρα αληθινές με τη Microsoft να παρουσιάζει επίσημα τη συσκευή. Το Surface Laptop είναι αρκετά πιο συμβατικό σε σχέση με τα υβριδικά Surface Pro και Surface Book, με οθόνη αφής PixelSense 13,5 ιντσών, υποστήριξη Surface Pen και παρουσιάστηκε ως η κορυφαία συσκευή με προεγκατεστημένα Windows 10 S. Γύρω από τα πλήκτρα της συσκευής βρίσκουμε το ίδιο ύφασμα με το Type Cover, ενώ εντός της συναντάμε επεξεργαστές i5/i7 και έως και 1TB SSD, ενσωματωμένο στη μητρική πλακέτα.


Το Surface Laptop είναι ελαφρύτερο από το Core i7 MacBook Air ενώ έρχεται με αυτονομία 14,5 ωρών (για αναπαραγωγή video). Σε αυτό βοηθά πλέον και η νέα έκδοση των Windows 10 αλλά και το σύνολο του hardware. Τα ηχεία δεν βρίσκονται σε εμφανές για το μάτι σημείο μιας και έχουν τοποθετηθεί κάτω από το πληκτρολόγιο, με το ύφασμα να επιτρέπει στον ήχο να περνά απροβλημάτιστα. Το Core i5 Surface Laptop γίνεται διαθέσιμο στις 15 Ιουνίου προς 999 δολάρια, με τις προπαραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*