Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσιάστηκε το νέο smartwatch Huawei Watch Fit

*
Το Huawei Watch Fit είναι το νεότερο smartwatch της κινεζικής εταιρείας και έρχεται με μεγάλη τετράγωνη οθόνη, υπόσχεται μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και πολλές λειτουργίες.

Το Huawei Watch Fit έχει οθόνη 1,64” AMOLED με ελαφρώς στρογγυλεμένες ακμές. Το ρολόι είναι φτιαγμένο από πλαστικό και υπάρχει ένα και μοναδικό πλήκτρο στο πλάι του. Τρέχει το Lite OS της Huawei και παρόλο που στα spes δεν αναφέρεται κάτι για τον επεξεργαστή του, είναι βέβαιο πως πρόκειται για τον Kirin A1.


Στα χαρακτηριστικά του υπάρχουν όλα όσα μπορεί να ζητήσει ένα απαιτητικός χρήστης, όπως customizable watch faces, training videos, πολλά workout modes όπως αναγνώριση του τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή, ενσωματωμένος αισθητήρας GPS sensor, μετρητής SpO2 και 24ωρη παρακολούθηση των καρδιακών παλμών. Επίσης με το Watch Fit θα μπορείτε να παρακολουθείτε την ποιότητα του ύπνου σας, προσφέρει ασκήσεις για την αποβολή του άγχους, εμφανίζει όλες τις ειδοποιήσεις από το smartphones σας, παρέχει έλεγχο της μουσικής και shutter.

Η Huawei υπόσχεται ότι μπαταρία του θα διαρκεί 10 ημέρες με τυπική και 7 με εντατική χρήση. Από την άλλη, η συνεχής χρήση του GPS θα αδειάσει κυριολεκτικά τη μπαταρία μέσα σε 12 ώρες.

Το Huawei Watch Fit θα κυκλοφορήσει σε χρωματισμούς Graphite Black, Sakura Pink και Mint Green colors, ενώ θα υπάρει και ένα επιπλέον strap σε Cantaloupe Orange.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*