Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πατέντα από τη Sony για χειριστήριο με touchscreen

*
Μέσα στον Οκτώβρη, η Sony Interactive Entertainment America κατοχύρωσε μια πατέντα που αφορά ένα νέο χειριστήριο με ενσωματωμένο touchscreen. Σύμφωνα με την περιγραφή, πρόκειται για ένα controller που θα αλληλεπιδρά ασύρματα με μία υπολογιστική συσκευή και περιλαμβάνει: το κυρίως σώμα, μια προέκταση που ξεκινάει από το ένα τέλος του κυρίως σώματος, μια προέκταση που ξεκινά από το άλλο τέλος του κυρίως σώματος. Οι δύο προεκτάσεις χρησιμεύουν για τη συγκράτηση της συσκευής από τα τους χρήστες. Στο πάνω μέρος της συσκευής, ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη προέκταση, υπάρχει ένα touchscreen. Στην πάνω επιφάνεια του κυρίως σώματος, κοντά στην πρώτη προέκταση και τη μια άκρη του touchscreen υπάρχει μια ομάδα πλήκτρων. Μια δεύτερη ομάδα πλήκτρων υπάρχει στην πάνω επιφάνεια του κυρίως σώματος, κοντά στην δεύτερη προέκταση και την άλλη άκρη του touchscreen. Η παραπάνω περιγραφή είναι εμφανές ότι παραπεμπει σε χειριστήριο και κανείς δεν ξέρει αν η πατέντα προορίζεται για υλοποίηση με το επόμενης γενιάς PlayStation. Αργά ή γρήγορα θα μάθουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*