Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πατέντα για συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη από τη Microsoft

Ακούγονται πολλά εδώ και καιρό για την τύχη των Windows Mobile αλλά και την πιθανή ύπαρξη ενός Surface Phone και ίσως να είδαμε το πρώτο δείγμα και για τα 2. Η Microsoft κατέθεσε πατέντα για συσκευή με hinge που μπορεί να μεταμορφωθεί από τηλέφωνο σε tablet. Το συγκεκριμένο design θα μπορούσε είτε να χρησιμοποιεί ξεχωριστές οθόνες (μέχρι 3) είτε ελαστικά, αναδιπλούμενα panels. Δημιουργός του όλου concept είναι ο Kabir Siddiqui, υπεύθυνος για το, επίσης πατενταρισμένο, Surface Kickstand. Με δεδομένο πως λίγο μετά τη διαρροή της πατέντας για το Surface Studio είδαμε το προϊόν να γίνεται πραγματικότητα και με τη Microsoft να υπόσχεται μεγάλες αλλαγές και εντελώς διαφορετική λογική και φιλοσοφία στις φορητές της συσκευές που θα αποτελέσουν το μέλλον για τα Windows 10 Mobile, ίσως τα παραπάνω να αποτελούν την αρχή των πάντων αυτού του νέου οράματος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*