Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πατέντα της Google παραπέμπει σε χειριστήριο για την υπηρεσία game streaming

*
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που σας ενημερώσαμε ότι η Google έχει βάλει ως στόχο το λανσάρισμα της δικής της υπηρεσίας game streaming. To project θα βασίζεται στο Chromecast και τώρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια νέα πατέντα, που παρουσιάζει το χειριστήριο που θα χρησιμοποιείται από την υπηρεσία. Λέγεται μάλιστα ότι το controller θα έχει το δικό του σύστημα ειδοποιήσεων και οι χρήστες θα γνωρίζουν πότε ένα παιχνίδι είναι διαθέσιμο, αν έχουν λάβει μια ειδοποίηση, αν έχουν λάβει πρόσκληση για chat και άλλα σχετικά. Η πατέντα συνοδεύεται από σχέδια του χειριστηρίου, όπου πέρα από τα βασικά, φαίνεται ότι θα υπάρχει και μικρόφωνο, που δεν αποκλείεται να προορίζεται για χρήση από voice assistant. Εννοείται πως όσα παρουσιάζονται παρακάτω μπορεί και να μην αντιστοιχούν στο τελικό προϊόν, όμως σίγουρα μας δίνουν μια πρώτη εικόνα αναφορικά με το τι ετοιμάζει η Google.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Alias
    • Αυτο το πραμα που πατενταρουν χειριστηρια με το ιδιο ακριβως layout με τα υπολοιπα χειριστηρια με ξεπερνα

*