Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερα μπάσα με τα νέα ασύρματα ακουστικά WF-XB700 της Sony

*
Τα ασύρματα ακουστικά WF-XB700 είναι το νέο μοντέλο της σειράς Extra Bass της Sony. Πρόκειται για συσκευές που υπόσχονται καλύτερη ακουστική εμπειρία σε χαμηλότερους τόνους, για όσους το επιθυμούν. Πέρα από την προσιτή τιμή τους, το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι προσφέρουν περισσότερα μπάσα.

Σύμφωνα με τη Sony, τα WF-XB700 έχουν αυτονομία εννέα ωρών με μία και μόνο φόρτιση. Επιπλέον, με 10 και μόνο λεπτά φόρτισης μπορείτε ν' ακούτε μουσική για σχεδόν μία ώρα. Ο σχεδιασμός τους είναι επίσης μοναδικός. Αντί για σχήμα οβάλ ή για ένα μεγαλύτερο τετραγωνικό shell, όπως συμβαίνει με τα WF-1000XM3, η Sony επέλεξε μια κατασκευή τύπου "Tri-hold", που είναι πιο εργονομική και παρέχει μεγαλύτερη άνεση. Ο ήχος "χτυπάει" τα αυτά των χρηστών σε τρία διαφορετικά σημεία και έτσι ακούγονται τα πάντα. Επίσης, είναι κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και σας συνοδεύουν με τον καλύτερο τρόπο την ώρα που γυμνάζεστε, καθώς είναι πιστοποιημένα κατά IPX4.


Οι προπαραγγελίες για τα WF-XB700 θα ξεκινήσουν μέσα στον Απρίλιο. Οι χρωματικές επιλογές θα είναι μαύρο και μπλε και η τιμή τους θα κυμανθεί γύρω στα $130.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*