Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερες πληροφορίες για τα AirPods 2 και AirPower

*
Τα AirPods 2 έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση πριν από μερικούς μήνες σε site που επιβεβαίωσε την υποστήριξη του Bluetooth 5.0 LE και πλέον μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες. Σύμφωνα με πηγές insider, τα AirPods 2 θα μοιάζουν εξωτερικά στο μοντέλο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα καταστήματα, αλλά θα έχουν πολλές αλλαγές στο εσωτερικό τους. Φαίνεται λοιπόν πως θα υποστηρίζουν καλύτερη απόδοση του μπάσου στη μουσική και τον ήχο γενικότερα, ενώ θα περιλαμβάνουν και μια τεχνολογία που θα σχετίζεται με την υγεία και θα έχει κάποιον συγκεκριμένο αισθητήρα. Σε επίπεδο μπαταρίας, θα πρέπει να περιμένουμε πάνω-κάτω την ίδια διάρκεια χρήσης, ενώ υπάρχουν ενδείξεις για βελτιώσεις στο υλικό της βάσης, για ακόμη καλύτερο κράτημα. Τα ίδια άρθρα σημειώνουν ακόμη πως σύντομα θα μάθουμε περισσότερα και για το AirPower, την ειδική βάση ασύρματης φόρτισης της Apple. Πλέον αναμένεται να έχουμε και επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία τοποθετείται στη φετινή άνοιξη. Σε επίπεδο σχεδιασμού θα είναι τελικά λίγο πιο μεγάλη σε πάχος, ενώ αρκετές λειτουργίες της θα αποκαλυφθούν με τη διάθεση του iOS 13.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*