Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανή ανακοίνωση του iPhone 9 στις 15 Απριλίου, εμφάνιση πρώτης θήκης στα καταστήματα

*
Το iPhone 9, ο διάδοχος του iPhone SE, φαίνεται πως θα αποκαλυφθεί στις 15 Απριλίου. Οι πληροφορίες έρχονται από διάφορα sites του εξωτερικού και σημειώνουν πως αυτή είναι η κατάληξη των συζητήσεων που έχουν γίνει μεταξύ των επικεφαλής της αμερικανικής εταιρείας αυτές τις μέρες. Η κυκλοφορία της συσκευής θα έρθει μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 22 Απριλίου, ενώ οι ανακοινώσεις θα γίνουν μέσω ενός online event ή ενός δελτίου Τύπου και ενός trailer. Οι εκτιμήσεις μιλούν για μια τιμή στα 349 ή 399 δολάρια και από πλευράς χαρακτηριστικών θα έχουμε μεγάλα περιθώρια γύρω από την οθόνη και capacitive Touch ID αισθητήρα στο μπροστινό τμήμα κάτω από την οθόνη. Την ίδια στιγμή εμφανίστηκε και στα καταστήματα η πρώτη προστατευτική θήκη για το iPhone 9, την οποία και μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*