Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανό με οθόνες LTPO OLED τα iPhone 13

*
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Elec, η Samsung θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής των LTPO OLED που θα χρησιμοποιηθούν στα iPhone 13. Πιο συγκεκριμένα οι οθόνες αυτές θα τοποθετηθούν στα μοντέλα Pro και θα υποστηρίζουν 120 Hz.

Τα LTPO καταναλώνουν λιγότερη ενεργεια σε σχέση με τα LTPS και μπορούν να λειτουργούν με μεταβαλλόμενους ρυθμούς ανανέωσης, δίχως να απαιτείται επιπλέον hardware. Το βασικά μοντέλα iPhone 13 θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν LTPS panels, οπότε λογικά για ένα ακόμα έτος δεν θα ξεφύγουν από τα 60Hz.


Αυτό αναμένεται να αλλάξει το 2022, χρονιά που λέγεται ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει LTPO OLEDs σε όλα τα iPhone 14. Τότε θα μπορεί να χρησιμοποιήσει και την LG Display ως εναλλακτικό προμηθευτή.

Πάντως, για την ώρα, μόνο η Samsung έχει τη δυνατότητα να καλύψει τη ζήτηση από πλευράς Apple. Η κατασκευή των LTPO panels απαιτεί περισσότερο χρόνο, μιας και διαθέτουν μια επιπλέον στρώση οξείδιου. Προσφέρουν 5%- 15% μείωση στην κατανάλωση ενέργειας, οπότε οι συσκευές που θα τη χρησιμοποιούν θα μπορούν να τρέχουν στα 120Hz δίχως να αδειάζει γρήγορα η μπαταρία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*