Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανό να έρθει με κάμερα 108MP το Samsung Galaxy S11

*
Τα πρώτα renders του Samsung Galaxy S11 έδειχναν ένα μεγάλο camera bump και πλέον γνωρίζουμε το τι θα περιέχει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, η ναυαρχίδα της Samsung για το 2020 θα έρθει με κάμερα 108MP αλλά και τηλεφακό 5x. Επίσης, λέγεται πως η συσκευή θα είναι εφοδιασμένη και με time-of-flight sensor, όπως το Galaxy Note 10 Plus.

Ακόμα, η Samsung σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα παραπάνω στο δεύτερο foldable smartphone που ετοιμάζει, το οποίο αναφέρεται από το Bloomberg ως “Galaxy Fold clamshell device” και πιθανολογείται οτι τα αποκαλυπτήριά του θα πραγματοποιηθούν τον προσεχή Φεβρουάριο. Αβέβαιο παραμένει αν η συσκευή αυτή θα χρησιμοποιεί το flip phone concept design που παρουσιάστηκε από τη Samsumg πριν από μερικούς μήνες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*