Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανό να μην κυκλοφορήσει νέο Samsung Galaxy Note μέσα στο 2021

*
Ακόμα και σε δύσκολες περιόδους η Samsung έδειχνε πάντοτε την αφοσίωσή της στη σειρά Galaxy Note. Παρόλα αυτά πριν λίγους μήνες υπήρξαν φήμες πως δεν αποκλείεται μέσα στο 2021 να μην υπάρξει νέο μοντέλο και τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloobmerg, κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης των μετόχων της εταιρείας, ο co-CEO Koh Dong-jin ανάφερε πως με την χαμηλή διαθεσιμότητα σε chips, ίσως είναι δύσκολο να λανσαριστεί ένα νέο μοντέλο Note το δεύτερο μισό του 2021. Παρόλα αυτά η Samsung κάνει ότι μπορεί προς αυτή την κατεύθυνση και είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους συνεργάτες της ανά τον κόσμο.

Σύμφωνα με τον αναλυτή MS Hwang το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη Samsung είναι το πολύ χαμηλό στοκ σε Qualcomm chips, που παράγονται από την Ταϊβανέζικη TSMC, κάτι που επηρρεάζει τους πάντες, εκτός από την Apple.


Πάντως ο Koh δεν συνδέει άμεσα την πιθανότητα να μην υπαρξει νέο Galaxy Note με την έλειψη σε chips, όμως σημειώνει πως θα είναι πολύ δύσκολο να λανσαριστούν δύο flagship models μέσα στο ίδιο έτος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*