Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανότατα με μεγαλύτερη οθόνη και 3 εκδόσεις το Apple Watch Series 8

*
Φαίνεται πως η Apple εξετάζει περαιτέρω αλλαγές για το μέλλον της σειράς Apple Watch και έτσι η Apple Watch Series 8 ίσως έρθει και με μεγαλύτερη οθόνη και 3 μοντέλα. Κάτι τέτοιο αναφέρει ο γνωστός insider της βιομηχανίας και CEO της Display Supply Chain Consultants, Ross Young, σε πρόσφατο tweet του. Το Apple Watch Series 7 που αποκαλύφθηκε πρόσφατα και κυκλοφορεί σύντομα ακολουθεί κι αυτό το μοντέλο των δύο εκδόσεων, λίγο πιο μεγάλα σε διαστάσεις από τα μέχρι τώρα δεδομένα, αφού κινείται στα 41mm και 45mm. Η Apple ίσως εξετάσει να πάει ακόμη πιο πάνω σε διαστάσεις.



Πάντως και ο αναλυτής Ming- Chi Kuo έχει εστιάσει στα όσα θα αλλάξει η Apple στα μελλοντικά Apple Watch της και έχει τονίσει πως θα προσφέρει έως και δυνατότητες καταγραφής θερμοκρασίας σώματος (όχι δέρματος). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*