Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανότητα προβλήματος αν αδειάσει η μπαταρία του CMOS στο PS5

*
Όπως όλα δείχνουν, το PlayStation 5 έχει το ίδιο θέμα με το PlayStation 4, γνωστό και ως C-Bomb, που εμφανίζεται όταν αδειάσει η μπαταρία του CMOS. Βεβαίως, μιλάμε για κάτι που, υπό φυσιολογικές καταστάσεις, δεν πρόκειται να σας προβληματίσει πριν περάσουν 10 - 15 χρόνια. Αυτό ανακαλύφθηκε από τον χρήστη του Twitter Does It Play?, ο οποίος πραγματοποίησε τεστ σε κονσόλα PlayStation 5, αφαιρώντας την εν λόγω μπαταρία και κλείνοντας τη σύνδεση στο internet. Σύμφωνα με τις δοκιμές, δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση στα ληφθέντα ψηφιακά παιχνίδια του χρήστη, ενώ δημιούργησε πρόβλημα κατά τη διάρκεια εγκατάστασης ορισμένων παιχνιδιών μέσω δίσκων. Για την ακρίβεια, το Mortal Kombat 11 δεν μπορούσε να εγκατασταθεί πλήρως και δημιούργησε σφάλμα όταν έφτασε στο 97%.

Το νέο αυτό έρχεται λίγες βδομάδες μετά την ανακοίνωση του κλεισίματος των online stores των PlayStation 3, PSP και PS Vita. Ορισμένοι ανησυχούν μάλιστα, πως ένα ενδεχόμενο κλείσιμο των serers, μπορεί να κάνει τα παλιά συστήματα δυσλειτουργικά, καθώς μόνο μέσω διαδικτύου ρυθμίζεται το ρολόι του συστήματος.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*