Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανότητες για third-party Apple Watch faces

*
Από την στιγμή που η Apple κυκλοφόρησε το Apple Watch δεν έχει επιστρέψει σε third-party developers να δημιουργήσουν και να κυκλοφορήσουν τα δικά τους custom faces για την συσκευή. Το 9to5Mac ανακάλυψε όμως πως στον κώδικα του WatchOS 4.3.1 περιλαμβάνονται στοιχεία που υποδεικνύουν πράγματα που έρχονται σε ενδεχόμενα updates, όπως προειδοποιήσεις για παλιές εφαρμογές, αλλά και ένα log message που αναφέρει πως κάποια στιγμή θα έρθει το “3rd party face config bundle generation”. Αν και δείχνει μια απλή placeholder αναφορά, φαίνεται πως η Apple σκέφτεται σοβαρά να δώσει την δυνατότητα κυκλοφορίας νέων faces σε third-party developers. Η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το watchOS 5 στο φετινό Worldwide Developers Conference στις 4 Ιουνίου, οπότε τότε ίσως και να έχουμε νεότερα επί του θέματος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*