Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλήρη αποκαλυπτήρια για το Sony Xperia 1

*
Όπως ήταν αναμενόμενο, κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress που πραγατοποιείται αυτές τις μέρες στη Βαρκελώνη, παρουσιάστηκε το Sony Xperia 1, η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας στον τομέα των smartphones. To Xperia 1 έρχεται με οθόνη 4K OLED HDR μεγέθους 6,5'' και αναλογίας 21:9. Στο πίσω μέρος υπάρχει τριπλή κάμερα και είναι το πρώτο smartphone με τχνολογία eye autofocus tracking borrowed την οποία έχει δανειστεί από την κάμερα A7 III. Στο εσωτερικό του χτυπάει ο επεξεργστής Qualcomm Snapdragon 855 με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.300 mAh. Επιπλέον διαθέτει ήχο Dolby Atmos και λειτουργία "game enhancer" που μπλοκάρει τις ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Θα είναι διαθέσιμο, τουλάχιστον στις Η.Π.Α. στο τέλος της άνοιξης του 2019 και στο προσεχές διάστημα αναμένουμε να ανακοινωθεί η τιμή του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*