Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για τα μεγέθη των iPhone 12

*
Το Macotakara, ένα από τα πλέον γνωστά sites στα θέματα της Apple, σημειώνει σε αναλυτικό του σημείωμα πως βάσει πληροφοριών που έχει από συνεργάτης της αμερικανικής εταιρείας, έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τα μεγέθη των iPhone 12. Όπως καταγράφει λοιπόν, ο σχεδιασμός των συσκευών θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα και θα έχουμε 3 διαφορετικά μοντέλα. Το πιο μικρό θα κινείται στις 5.4 ίντσες (ανάμεσα σε iPhone SE και iPhone 8), το μεσαίο στις 6.1 ίντσες (ανάμεσα σε iPhone 11 και iPhone 11 Pro Max), ενώ το μεγαλύτερο στις 6.7 ίντσες και θα είναι μεγαλύτερο από το τωρινό iPhone 11 Pro Max.



Ο βασικότερος λόγος αυτών των αλλαγών είναι η χρήση μεγαλύτερου αισθητήρα στην βασική κάμερα για το μεγαλύτερο από τα τρία κινητά, ενώ και σε πάχος θα είναι λίγο μικρότερο από τα τωρινά 8.1mm του iPhone 11 Pro Max. Στα των υπολοίπων πληροφοριών, κινούμαστε σε όσα έχει δημοσιεύσει ήδη και ο Ming-Chi Kuo. Όλα τα iPhone θα έχουν OLED panels. Το 5.4ιντσο θα έχει διπλή κάμερα, το 6.1ιντσο διπλή ή τριπλή κάμερα και το 6.7ιντσο με τριπλή κάμερα. Τα δύο πιο ακριβά μοντέλα θα έχουν ακόμη 3D ToF sensors. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*