Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για το Samsung Galaxy Fold από χρήστη του

*
Μέσα από το Twitter έρχονται στο φως πληροφορίες σχετικές με το Samsung Galaxy Fold, το αναδιπλούμενο κινητό της Samsung που αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος. Φαίνεται πως οι λεπτομέρειες έρχονται από κάτοχο του εν λόγω smartphone, αλλά από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε καν το όνομά του, τις αντιμετωπίζουμε αποκλειστικά ως φήμες. Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του, η τσάκιση του κινητού στη μέση του panel είναι εμφανής – αρκετά δύσκολα όταν η φωτεινότητα είναι άνω του 70% - όμως δεν φαίνεται άσχημη, ενώ ο εύκαμπτος σύνδεσμος της συσκευής είναι αρκετά δυνατός ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος να σπάσει αν ο χρήστης προσπαθήσει να το ανοίξει από τη λάθος μεριά. Στο εσωτερικό του κινητού βρίσκεται ένας Snapdragon 855 SoC και οι επιδόσεις του συγκρίνονται με αυτές του Galaxy S10+. Σύμφωνα με περαιτέρω σχολιασμούς από το χρήστη, το Galaxy Fold τα πάει καλά και με τα παιχνίδια, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για καθυστερήσεις στις εναλλαγές των εφαρμογών. Τέλος, πρόκειται για το πρώτο κινητό τηλέφωνο με storage UFS 3.0.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*