Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πριν την κυκλοφορία του PS5 θα εμφανιστούν τα περιφερειακά της next-gen κονσόλας

*
Update: Το Enternity πληροφορήθηκε πως κάτι αντίστοιχο θα ισχύσει και στην Ελλάδα, άρα τα περιφερειακά της νέας κονσόλας θα είναι διαθέσιμα από τις 12 Νοεμβρίου.

Original Story: Μπορεί το PS5 να είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 19 Νοεμβρίου, ωστόσο φαίνεται πως τα περιφερειακά του θα κάνουν την εμφάνισή τους μια εβδομάδα νωρίτερα. Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται από διάφορα καταστήματα στην Μεγάλη Βρετανία, τα περιφερειακά της next-gen κονσόλας της Sony θα αρχίσουν να πωλούνται με το λανσάρισμά της στις ΗΠΑ, δηλαδή στις 12 Νοεμβρίου. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως θα μπορούμε να αποκτήσουμε νωρίτερα τα DualSense, HD Camera, Media Remote και 3D Wireless Pulse Headset. Πρόκειται για μια ενέργεια που σαφώς και γίνεται με την άδεια της Sony και μένει να δούμε τι θα συμβεί και στη χώρα μας. Προς το παρόν, το Enternity ενημερώθηκε πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο, οπότε αναμένουμε νεότερα και θα επανέλθουμε στο θέμα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*