Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβλήματα έφερε το πρόσφατο update των Windows 10

*
H Microsoft αναγκάστηκε να διακόψει τη διανομή του τελευταίου update για τα Windows 10. Ο λόγος είναι ότι κάποιοι χρήσες διαμαρτυρήθηκαν για σοβαρά προβλήματα που είχαν να κάνουν με τη διαγραφή των αρχείων τους. Η εταιρεία συνιστά στους χρήστες που αντιμετωπίζουν κάτι τέτοιο να επικοινωνήσουν αμέσως με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης και σε περίπτωση που έχουν ήδη κατεβάσει το update να μην αποπειραθούν να το εγκαταστήσουν. Άλλοι χρήστες διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι ο Microsoft Edge και άλλες εφαρμογές του store δεν μπορούν να συνδεθούν στο Internet αλλά και ότι σε ορισμένα PC, το update έχει μπλοκαριστεί λόγω μη συμφωνίας με drivers της Intel. Τώρα η προγραμματιστές της Microsoft έχουν ως μοναδικό τους μέλημα τη διόρθωση του προβλήματος και εννοείται ότι θα κυκλοφορήσει νέο αρχείο για τo update.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*