Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβλήματα με το trademark του PS5 στην Ινδία καθυστερούν το λανσάρισμα της κονσόλας

*
Η Ινδία είναι μια αγορά που δημιουργεί συχνά-πυκνά προβλήματα σε μεγάλες εταιρείες και σημαντικά λανσαρίσματα και το PS5 είναι ο επόμενος στόχος. Όπως φαίνεται, το trademark του ονόματος έχει καταχωρηθεί από τα τέλη Οκτωβρίου του 2019 από κάποιον τρίτο, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει μια διαδικασία ανάκτησής του από τη Sony πριν προχωρήσει στη διάθεση της κονσόλας. Προφανώς και η κατάσταση αυτή δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στην ιαπωνική εταιρεία και δεν θα κληθεί να επιλέξει διαφορετική ονομασία, αφού μιλάμε για ευρέως γνωστό προϊόν της και ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία ελπίδα για την απέναντι πλευρά να κερδίσει κάτι. Ωστόσο, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της όποιας ένστασης, η κονσόλα δεν μπορεί να μπει στα ράφια των καταστημάτων. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα η ASUS έχασε τα δικαιώματα ονομασίας ZenFone για τα προϊόντα της στην αγορά της Ινδίας, αφού τοπικός κατασκευαστής το είχε κατοχυρώσει. Ως αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης ήταν να κυκλοφορήσει το ASUS ZenFone 6 ως ASUS 6z στην εκεί αγορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*