Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβλήματα προκαλεί σε ορισμένα launch games του PS5 το Rest Mode της κονσόλας

*
Update: Ξεκίνησε πριν από λίγο μια σημαντική αναβάθμιση λογισμικού για την κονσόλα που φαίνεται να λύνει κάποια από αυτά τα προβλήματα. Ο κωδικός του firmware update είναι 20.02-02.25.00 και θα είναι διαθέσιμο για όλους όσοι πάρουν την κονσόλα από τις 19 Νοεμβρίου.

Φαίνεται πως το Rest Mode του PS5 δημιούργησε πρόβλημα σε κάποιους κατόχους με συγκεκριμένα launch games της κονσόλας. Συγκεκριμένα, χρήστες αναφέρουν ότι crashάρει το λειτουργικό του συστήματος όταν αφήνουν κάποια από τα launch games και βάζουν την κονσόλα στο Rest Mode. Ένα από αυτά είναι το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Ο Jeff Gerstman του Giant Bomb σημειώνει πως η διαδικασία με τον τίτλο της Insomniac τον οδηγεί σε ένα μήνυμα επιδιόρθωσης του δίσκου και μετά αναγκάζει την κονσόλα να κάνει restart.




Κάτι ανάλογο φαίνεται πως συμβαίνει και με το Call of Duty: Black Ops Cold War, το Godfall, το Demon’s Souls και το Astro’s Playroom, όπως έχουν καταγράψει -τουλάχιστον- άλλοι χρήστες, όπως ο αρχισυντάκτης του Kotaku, Stephen Totilo και ο Paul Tassi του Forbes.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*