Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβλήματα στην παραγωγή του Valve Index VR λόγω του κορονοϊού

*
Τα προβλήματα που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός και στις εταιρείες τεχνολογίας είναι ήδη αρκετά και η Valve έρχεται αντιμέτωπη με θέματα παραγωγής του Valve Index VR. Όπως ανέφερε επίσημα η εταιρεία σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, σκοπεύει να γεμίσει με στοκ την αγορά ενόψει της κυκλοφορίας του Half-Life: Alyx, ωστόσο οι επόμενοι μήνες δεν θα είναι τόσο γεμάτοι για τα ράφια, καθώς το κλείσιμο εργοστασίων παραγωγής στην Κίνα λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, έχουν ρίξει τους ρυθμούς παραγωγής. Όσοι ενδιαφέρονται για διαθεσιμότητες, δεν έχουν παρά να ρίξουν μια ματιά στην επίσημη σελίδα του προϊόντος, αλλά αν ψήνεστε για αγορά, καλό θα είναι να βιαστείτε, γιατί οι επόμενες εβδομάδες αναμένονται δύσκολες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*