Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προπαραγγελίες και των Xbox Series X και Xbox Series S μπορεί να μην παραδοθούν στο λανσάρισμα

*
Φαίνεται πως το πρόβλημα με τις προπαραγγελίες και των Xbox Series X και Xbox Series S είναι παρόμοιο με αυτό του PS5, καθώς και οι κονσόλες της Microsoft ίσως να μην παραδοθούν με την κυκλοφορία σε όλους. Κάτι τέτοιο σημείωσε εκπρόσωπος του ShopTo σε sites του εξωτερικού, καθώς τονίζει πως η αλυσίδα πήρε τη σχετική πληροφόρηση από την Microsoft και ίσως να μην μπορέσει να εξυπηρετήσει τους πάντες για την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από κάτι αντίστοιχο που είδαμε τις τελευταίες μέρες και για το PS5 και δείχνει πως και οι δύο εταιρείες δεν είχαν διαθέσιμο αρκετό στοκ για την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας. Οι πελάτες που επηρεάζονται από αυτήν την αλλαγή έχουν ήδη αρχίσει να ενημερώνονται από την αλυσίδα, καθώς και από άλλα μεγάλα online καταστήματα, όπως το Amazon.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*