Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προστατευτικά οθόνης μαρτυρούν τα μεγέθη των μοντέλων Samsung Galaxy S22 (εικόνα)

*
Τα μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy S22 αναμένεται να αποκαλυφθούν στις αρχές του 2022 και φωτογραφίες προστατευτικών οθόνης τους μαρτυρούν τα διαφορετικά τους μεγέθη. Φαίνεται πως θα υπάρχουν ξανά τρία διαφορετικά μοντέλα – τα δύο “μικρότερα” με punch holes για την μπροστινή τους (selfie) κάμερα. Τα μοντέλα Galaxy S22 και Galaxy S22+ φαίνεται πως θα έχουν επίπεδη οθόνη, ακολουθώντας έτσι το μοτίβο της σειράς Samsung Galaxy S21, ενώ η κυρτότητα της οθόνης του Galaxy S22 Ultra δείχνει λιγότερο έντονη από αυτή του Galaxy Note20 Ultra.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ακόμα και στην περίπτωση που οι φωτογραφίες αυτές αφορούν σε πραγματικό προϊόν δε σημαίνει πως θα εφαρμόζουν στο 100% πάνω στις οθόνες του εκάστοτε μοντέλου. Σε κάθε περίπτωση θα γνωρίζουμε επίσημα τις διαστάσεις κάθε μοντέλου όταν αυτά αποκαλυφθούν σε σχετικό event της Samsung. Η πιο επικρατούσα φήμη μας προϊδεάζει για ένα τέτοιο event στις 8 Φεβρουαρίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*