Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσφορές για gimbal από την TomTop

*
Τρία μοντέλα προσφέρει αυτήν την περίοδο η εταιρεία TomTop για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα gimbal για πιο σταθερές λήψεις στα videos τους. Το πρώτο από αυτά είναι το FeiyuTech SPG c 3-Axis Stabilized Handheld Gimbal. Προσφέρεται στην τιμή των €93,99 με τα μεταφορικά και μπορείτε να το κάνετε δικό σας με ένα click εδώ.



Το δεύτερο είναι το FeiyuTech SPG Newest Version 3-Axis Handheld Gimbal Smartphone Stabilizer που φτάνει στην τιμή των €111,79 και προσφέρει υποστήριξη για μία σειρά από smartphones, όπως iPhone, Samsung και Huawei. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.



Τέλος, υπάρχει και το Zhiyun Crane V2 Professional 3 Axis Stabilizer Handheld Gimbal, το οποίο προσφέρεται για διάφορες φωτογραφικές όπως αυτές της σειράς Sony A7, της Panasonic Lumix, της Canon M και άλλων. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας με τον κωδικό HPZYV2 στην τιμή των €343,14 ευρώ με ένα click εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*