Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προϊόντα gaming στα καταστήματα της Vodafone στην Ελλάδα, αρχή με το PS5

*
Στο χώρο του gaming μπαίνει η Vodafone Ελλάδος με προϊόντα όπως το PS5 να πωλούνται πλέον από το δίκτυο καταστημάτων της και όχι μόνο. Μέσω ενός newsletter, η εταιρεία επικοινώνησε με τους συνδρομητές της αναφέροντας πως διαθέτει κονσόλες PS5 για προ-παραγγελία, με το σχετικό link να είναι ενεργό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Enternity, το PS5 είναι μόνο η αρχή μιας και η Vodafone συνεργάζεται πλέον επίσημα με τη Sony για να εμπορεύεται κονσόλες, περιφερειακά και παιχνίδια PS4 και PS5 από το site και τα καταστήματά της. Όπως φαίνεται, η κατηγορία είναι μια νέα επένδυση για τη Vodafone που σιγά-σιγά θα εμπλουτίσει τη γκάμα της και με άλλα προϊόντα της αγοράς και από άλλες εταιρείες. Περισσότερα σημεία πώλησης για τα gaming προϊόντα λοιπόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*