Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόβλημα για την CES 2022, εταιρείες ανακοινώνουν την αποχώρησή τους λόγω μετάλλαξης Όμικρον

*
Τα πάνω κάτω φέρνει η νέα μετάλλαξη Όμικρον του COVID-19 που απλώνεται σε όλο τον πλανήτη και φαίνεται πως η CES 2022 θα είναι το πρώτο θύμα από τις εκθέσεις τεχνολογίας που περιμέναμε με αγωνία να φιλοξενήσουν ξανά επισκέπτες. Η T-Mobile ανακοίνωσε μέσω του CEO της, Mike Sievert, πως δεν θα παραστεί στο χώρο της εκδήλωσης για λόγους ασφάλειας των στελεχών, των υπαλλήλων και των επισκεπτών, ενώ και ο ίδιος δεν θα δώσει κάποια ομιλία.



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, από την έκθεση αποχωρούν με τη φυσική τους παρουσία και άλλες εταιρείες, όπως η Amazon. Ήδη έχουν δηλώσει πως δεν θα παραβρεθούν φέτος οι Meta, Twitter, Pinterest και iHeartRadio, ενώ και μεγάλα media του χώρου θα ακολουθήσουν την ίδια τακτική. Η T-Mobile σημειώνει πως θα συνεχίσει να στηρίζει την έκθεση χορηγικά, αλλά δεν θα ταξιδέψει κανείς για το Las Vegas. Μένει να δούμε τι θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες για την έκθεση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*