Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόστιμο 10 εκ. ευρώ στην Apple για ψευδείς ισχυρισμούς αδιαβροχοποίησης των iPhone

*
Φαίνεται πως η Apple έρχεται για άλλη μια φορά σε δύσκολη θέση για τους ισχυρισμούς της σε διαφημιστικά μηνύματα, καθώς στην Ιταλία της επιβλήθηκε πρόστιμο 10 εκατομμυρίων ευρώ. Οι αρμόδιες Αρχές της γειτονικής χώρας αποφάσισαν να επιβάλουν αυτό το πρόστιμο λόγω του ότι τα μηνύματα της αμερικανικής εταιρείας ήταν αρκετά επιθετικά και η πρακτική της μετέφερε λανθασμένο μήνυμα στον καταναλωτή, δημιουργώντας σύγχυση. Συγκεκριμένα, η επιτροπή σημείωσε πως η Apple διαφημίζει τα iPhone ως αδιάβροχα, χωρίς να τονίζει τις προδιαγραφές για τις οποίες προσφέρεται η προστασία από το νερό. Μάλιστα, σημειώνεται πως η Apple ξεγελά τους καταναλωτές, καθώς δεν τους ξεκαθαρίζει με το μήνυμά της τι καλύπτεται και τι όχι από εγγύηση σε περίπτωση βλάβης από νερό ή άλλα υγρά στοιχεία. Η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει την εξέλιξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*