Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη εικόνα για το Honor 9X

*
Το Honor 9X ετοιμάζεται για την εμφάνισή του στην κινεζική αγορά στις 23 Ιουλίου και το πρώτο επίσημο teaser στη μορφή φωτογραφίας του πίσω μέρους του κερδίζει τις εντυπώσεις. Πρόκειται για ένα midranger smartphone με Kirin 810, του οποίου τα specs αποκαλύπτονται μέσω διαρροής, ωστόσο θα έπρεπε να κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.

Οι εν λόγω αποκαλύψεις λοιπόν που αφορούν στα των specs του νέου κινητού της θηγατρικής της Huawei μιλούν για μνήμη RAM έως και 8GB, χωρητικότητα έως και 256GB (μέχρι και 512GB επιπλέον μέσω microSD), 48MP βασική οπίσθια κάμερα και μια δεύτερη ως depth sensor στα 2MP (θα υπάρχει και τρίτη, για την οποία δεν έχουμε πληροφορίες μέσω της συγκεκριμένης διαρροής), μπαταρία τουλάχιστον 3,900mAh, EMUI 9.0 (ίσως και 9.1) βασισμένο στο Android 9 και συνολικό βάρος της συσκευής στα 206 γραμμάρια. Αναμένουμε επισημοποιήσεις.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*