Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη εμφάνιση Apple Airpower prototype που φορτίζει και Apple Watch πλέον (Photo)

*
Το Apple Airpower charging mat ανακοινώθηκε το 2017, ωστόσο από το 2019 και έπειτα η Apple έχει δείξει πως το  project βγήκε εκτός προγραμματισμού. Παρόλα αυτά, prototype του εμφανίστηκε να φωτίζει και το Apple Watch. Τα προβλήματα, σύμφωνα με τις φήμες, είχαν να κάνουν με τη φόρτιση του Apple Watch και τη θερμοκρασία της συσκευής που ανέβαινε επικίνδυνα και η αμερικανική εταιρεία ακουγόταν έντονα πως ξεκίνησε ξανά να δουλεύει εσωτερικά το περιφερειακό. Όπως όλα δείχνουν, κάτι τέτοιο έχει βάση αφού μια νέα φωτογραφία του, όπου και παρέχεται ενέργεια και στο smartwatch της εταιρείας, είδε το φως της δημοσιότητας. Μένει πλέον να δούμε πότε και τι θα ανακοινώσει σχετικά με το Apple Airpower η ίδια η Apple στο άμεσο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*