Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη επίσημη εμφάνιση του Honor Magic V foldable smartphone, από τα $2200 η τιμή του

*
Δεν απέχουμε πολύ από την επίσημη αποκάλυψη του Honor Magic V foldable smartphone και η κατασκευάστρια εταιρεία αποκάλυψε το εξωτερικό του design μέσω της κινεζικής έκδοσης του Esquire. Το γνωστό περιοδικό φιλοξενεί μια έκδοση με δερμάτινο εξωτερικό τμήμα, η οποία θα είναι η μία από τις διαθέσιμες. Πέραν αυτού όμως, φαίνεται πως διέρρευσε και η τιμή από μια εικόνα που έρχεται από τα δοκιμαστικά της παρουσίασης που ετοιμάζει η εταιρεία. Η εικόνα αναφέρει πως η έκδοση με τα 12GB/256GB θα κοστίζει CNY 13999 (δηλαδή περί τα 2200 δολάρια)  και αυτή με τα 12GB/512GB θα κοστίζει CNY 14999 (δηλαδή περί τα 2350 δολάρια).



Υπενθυμίζεται πως βάσει των τελευταίων φημών, το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει με Android 12, 66W fast charging, 50MP κεντρική κάμερα στο πίσω μέρος, υψηλά refresh rates και Snapdragon 8 Gen 1. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*