Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη νίκη της Huawei: Τέλος το εμπάργκο από τον Donald Trump για τις αμερικανικές εταιρείες

*
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donal Trump, ανακοίνωσε στο πλαίσιο του G20 Summit στην Ιαπωνία πως θα επιτρέψει στις αμερικανικές εταιρείες να πουλούν προϊόντα στην Huawei, καθώς -όπως σημείωσε- δεν τίθεται κάποιο θέμα εθνικής ασφάλειας.

Ο ίδιος ανακοίνωσε πως ο αποκλεισμός της Huawei δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην αγορά και σε αμερικανικές εταιρείες όπως η Intel, η Qualcomm και η Broadcom.Παρόλα αυτά, δεν έγινε κάποια παραπάνω ανακοίνωση για το θέμα της συνεργασίας με την Google και την περίοδο χάριτος που έχει δοθεί μέχρι τις 19 Αυγούστου.


Η Huawei από την πλευρά της συνεχίζει να ενημερώνει το λογισμικό στις συσκευές της, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε και τα μοντέλα που θα αναβαθμιστούν στο Android Q. Η εξέλιξη αυτή εκτιμάται πως θα έχει θετικό αντίκτυπο στις εμπορικές σχέσεις ΗΠΑ και Κίνας και μένει να δούμε τι θα ακολουθήσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*