Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη οπτική επαφή με το HTC U12

*
To U12 είναι η επόμενη ναυαρχίδα της HTC και έκανε την παρθενική του εμφάνιση κατά τη διάρκεια ενός event που πραγματοποιήθηκε στην Taiwan. Λεπτομέρειες για το hardware δεν δόθηκαν, πάντως από όσο μπορούμε να δούμε η αναλογία της οθόνης είναι 18:9, γύρω γύρω υπάρχουν μικρά περιθώρια και έχει περισσότερες καμπύλες σε σχέση με το U11+. Με βάση τα όσα έχουν ως τώρα γίνει γνωστά μέσω διαρροών, το HTC U12 θα είναι εφοδιασμένο με οθόνη Super LCD6 6'' 1440x2880p και στην καρδιά του θα χτυπάει το Snapdragon 845 chipset με 6GB RAM. Θα είναι αδιάβροχο, θα διαθέτει στερεοφωνικά ακουστικά, υποδοχή για κάρτα microSD card και μπαταρία με μεγάλη διάρκεια. Από όσο μπορούμε να δούμε στο σύντομο clip το download speed είναι 809.58 Mbps κάτι που παραπέμπει στο Qualcomm X20 LTE modem.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*