Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη σε πωλήσεις tablets την εορταστική περίοδο η Apple

*
Οι πωλήσεις tablets έχουν πέσει αρκετά και απόδειξη είναι το γεγονός ότι το τέταρτο τρίμηνο του 2017 πωλήθηκαν 7,9% λιγότερες συσκευές σε σχέση με το αντίστοιχο του 2016, ενώ από έτος σε έτος η μείωση έφτασε το 6,5%. Παρόλα αυτά, Apple, Amazon και Huawei δεν έδειξαν να πτοούνται. Η Apple έστειλε στα ράφια των καταστημάτων τα περισσότερα tablets από όλες τις εταιρείες το τελευαίο τρίμηνο του 2017, αυξηση κατά 0,6% σε σχέση με την ίδια περίοδο ένα χρόνο πριν, ενώ η Amazon σημείωσε μια άνοδο της τάξης του 50,3% σε σύγκριση με την εορταστική περίοδο του 2016, χάρη σε γενναίες εκπτώσεις. Η Samsung έπεσε στην τρίτη θέση το τέταρτο τρίμηνο του 2017 και πούλησε 13% λιγότερα tables σε σχέση με τους αντίστοιχους μήνες του 2016. Παρόλα αυτά βρέθηκε στη δεύτερη θέση της ίδιας κατηγορίας για το 2017. Τέλος η Despite αύξησε τις πωλήσεις της κατά 11,9% την ίδια περίοδο και κατέγραψε ετήσια άνοδο της τάξης του 28%.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*