Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη φωτογραφία για το Samsung Galaxy S8

*
Δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν και ελπίζουν να δουν από κοντά το Samsung Galaxy S8 και σήμερα μπορούν να λάβουν μια πρώτη γεύση. Φωτογραφία της συσκευής διέρρευσε στο Twitter μέσω του Venture Beat και μπορείτε να τη βρείτε στο τέλος της είδησης. Η πίσω όψη του δείχνει να αλλάζει τη θέση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ η μπροστινή δεν διαθέτει κανενός είδους touch button. To Samsung Galaxy S8 αναμένεται σε 2 μεγέθη (5,8 και 6,2 ίντσες), με αναλογία οθόνης 18,5:9, 4GB RAM, Snapdragon 835 ή Samsung Exynos (ανάλογα την αγορά), μπαταρία 3000mAh και 3500mAh, USB Type-C, αντοχή σε νερό και υγρασία και οπίσθια camera 12 και 8 megapixels, για το μεγάλο και μικρό μοντέλο αντίστοιχα. Η μπροστινή και στα 2 θα είναι 1,7 megapixel. Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις και παρουσιάσεις για περισσότερα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • KAMENOSS
    • Λόγο τις ασυμμετρίας του δακτυλικού αποτυπώματος με την κάμερα και του "s" αντί για "g" στο logo πίσω νομίζω ότι δεν είναι αυτή η συσκευή !!!

*