Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο video με dummy συσκευή iPhone 13 Pro Max!

Μια dummy συσκευή του iPhone 13 Pro Max έκανε την εμφάνισή της και έχουμε το πρώτο hands on video. Ο δημοφιλής YouTuber Unbox Therapy έπιασε στα χέρια του το σχετικό «πειραματικό» μοντέλο (ουδείς γνωρίζει ακόμη το πως) και έφτιαξε το σχετικό περιεχόμενο που δείχνει πως σχεδιάζεται να είναι εξωτερικά το επόμενο iPhone της Apple. Το κινητό εννοείται πως δεν είναι λειτουργικό, αλλά αποτελεί μια προσέγγιση στα πλάνα που έχει η εταιρεία του Κουπερτίνο για τη φετινή χρονιά. Όπως φαίνεται οι διαφορές είναι μικρές σε σχέση με το iPhone 12 Pro Max, αλλά ξεχωρίζει το μικρότερο notch, αλλά και η αλλαγή στις κάμερες στο πίσω τμήμα που φέρνει την TrueDepth camera πιο κοντά στις άλλες. Δείτε το video στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*