Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πως επηρεάζει την ελληνική αγορά η απόφαση διακοπής παραγωγής των PS4 και PS4 Pro;

*
Η πρόσφατη απόφαση της Sony να τερματίσει την παραγωγή των περισσότερων εκδόσεων PS4 και PS4 Pro έφερε ερωτηματικά στο τι σημαίνει αυτή η εξέλιξη για όλες τις αγορές, όπως και την ελληνική. Όπως ήταν λογικό, η συγκεκριμένη κίνηση της Sony δείχνει πως πλέον το ενδιαφέρον της στρέφεται full στο PS5, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν δείχνει να επηρεάζει άλλες αγορές πλην της ιαπωνικής. Ειδικά για την ελληνική αγορά δε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Enternity, τα καταστήματα θα συνεχίσουν να έχουν κανονικά στοκ χωρίς κανένα πρόβλημα, μέχρις ότου αποφασίσει η Sony να αρχίσει να το…εξαφανίζει από τα ράφια μέσω κάποιων δυνατών προσφορών. Προς το παρόν λοιπόν, η εξέλιξη αυτή δεν αλλάζει τίποτα για την Ελλάδα. Μένει να δούμε τι περιμένουμε στο μέλλον για το θέμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*