Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεκόρ πωλήσεων για το Huawei P20 Pro στη Δ. Ευρώπη

*
To Huawei P20 Pro έσπασε το ρεκόρ πωλήσεων της εταιρείας στη Δυτική Ευρώπη. Η επιτυχία του ήταν δεδομένη, έπειτα από τα έσοδα $15 εκ. που κατέγραψε στην Κίνα, μαζί με το Huawei P20,  μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα. Το P20 Pro λανσαρίστηκε στην Ευρώπη στις 27 Μαρτίου 2018 και από τότε ξεπέρασε κατά 316% σε πωλήσεις τον κάτοχο του προηγούμενου ρεκόρ που ήταν το Huawei P10 Plus. Η μερίδα του λέοντος των πωλήσεων προέρχεται από τη Μ. Βρετανία, τη Γαλλία και τη Γερμανία. Φαίνεται ότι το πρώτο smartphone με τριπλή camera έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του συνόλου των καταναλωτών και σύμφωνα με το Google Trends εκτός από τις παραπάνω χώρες, αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές σε Ισπανία και Ιταλία. Τέλος, οι πωλήσεις των Huawei P20 Pro και P20 Lite, αναμένεται να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο από τις 3 Μαΐου και μετά, οπότε και θα κυκλοφορήσουν στην Ινδία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*