Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σαρωτικό πέρασμα του Nintendo Switch τον Νοέμβριο σε ΗΠΑ και Κίνα

*
Δεν έχει σταματημό η πορεία του Nintendo Switch, με την κονσόλα της Nintendo να σαρώνει σε πωλήσεις τις αγορές ΗΠΑ και Κίνας και τον Νοέμβριο. Όπως μαρτυρούν τα τελευταία στοιχεία της NPD, το υβριδικό σύστημα της ιαπωνικής εταιρείας πούλησε 1.35 εκ. συστήματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, βγαίνοντας πρώτο για 24ο συνεχόμενο μήνα! Μέσα στο 2020, το Nintendo Switch έχει πουλήσει 6.92 εκ. κονσόλες στις ΗΠΑ, ξεπερνώντας ήδη τις συνολικές πωλήσεις του 2019 κατά 426.000 μονάδες! Η κατάσταση είναι παρόμοια και στην Κίνα, όπου οι πωλήσεις έχουν φτάσει σε όλο το 2020 το 1.3 εκ. συστήματα και συνολικά τα 4 εκ. σε όλη τη διάρκεια της πορείας της κονσόλας στην αγορά. Τα στοιχεία για την Κίνα αποκαλύφθηκαν από την Niko Partners και είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω του Bloomberg.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*