Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε 40 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο hacker Gary Bowser της Team Xecuter

*
O Gary Bowser, επικεφαλής ενός group που πουλούσε mod chips για video game consoles, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 40 μηνών.

Ο Bowser ήταν μέλος της Team Xecuter, που δημιουργούσε hacks για το Nintendo Switch, το Nintendo 3DS, το NES Classic Edition, το PlayStation Classic και το Xbox. Δουλειά του Bowser ήταν η επίβλεψη των ιστοσελίδων που επικοινωνούσαν με τους πελάτες για να προσφέρουν τα mod chips. Τον Οκτώβρη του 2021 δήλωσε ένοχος για δύο κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί και συμφώνησε να πληρώσει ως αποζημίωση $4,5 εκ. στη Nintendo of America.


Η καταδική του Bowser είναι το νεότερο επεισόδιο στις περιπέτειες του Bowser με τον νόμο. Συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2020 στη Δομινικανή Δημοκρατία και απελάθηκε στη Η.Π.Α. Από τότε βρίσκεται υπό κράτηση. Τον περασμένο Δεκέμβριο συμφώνησε να καταβάλει επιπλέον $10 εκ. στη Nintendo ως αποζημίωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*