Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε άνθηση τα οικονομικά της Samsung

*
Μία μία οι εταιρείες παρουσίαζουν τα οικονομικά τους αποτελέσματα για το περασμένο τρίμηνο και αυτή τη φορά σειρά παίρνει η Samsung. Για τέταρτο συνεχόμενο τρίμηνο η εταιρεία κατέγραψε άνοδο και αυτή τη φορά τα λειτοργικά της έξοδα έφτασαν τα $14,4 δισ. Με βάση και τις αρχικές προβλέψεις, η μερίδα του λέοντος ανήκει στον τομέα των memory chips για smartphones και άλλες συσκευές. Από την άλλη, σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι χαμηλές πωλήσεις OLED. H Samsung προμηθεύει με οθόνες OLED την Apple για το iPhone X, αλλά και άλλους που πωλούν συσκευές iPhone, όμως το τελευταίο διάστημα οι πωλήσεις έχουν πέσει πολύ κάτω από τα επίπεδα προβλέψεων.

Πάντως το δεύτερο τρίμηνο, η Samsung ελπίζει σε ανάκαμψη του τομέα, λόγω της ενδεχόμενης κυκλοφορίας νέας έκδοσης του iPhone X. Όσον αφορά τις δικές της συσκευές, η οικογένεια Galaxy S9 σημείωσε υψηλές πωλήσεις, ενώ το ίδιο συνέβη και με τη σειρά Galaxy S8. Όλα αυτά την ώρα που η εταιρεία προετοιμάζει την επόμενη ναυαρχίδα της που θα είναι ένα νέο Galaxy Note. Οι πωλήσεις τηλεοράσων μειώθηκαν ελαφρώς, όμως το δεύτερο εξάμηνο του έτους αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της κυκλοφορίας των 8K και MicroLED Wall displays που παρουσιάστηκαν στην CES 2018.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*