Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε κονσόλες η συσκευή VR 3dRudder

*
Η πραγματοποίηση κινήσεων σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας είναι κάτι που βρίσκεται ακόμα υπό διερεύνηση. Οι developers έχουν δοκιμάσει διάφορες τεχνικές, όπως η πλήρης κίνηση, η τηλεμεταφορά, το on-rails και πολλά άλλα, με διαφορετικά σε κάθε περίπτωση αποτελέσματα, προκειμένου να διευκολύνουν την πλοήγηση στα παιχνίδια τους. Μια από αυτές τις λύσεις είναι το 3dRudder, μια μικρή συσκευή που είναι για την ώρα διαθέσιμη για VR headsets που είναι συμβατά με PC. Οι χρήστες κάθονται, βάζουν τα πόδια τους πάνω στη συσκευή και η κίνηση επιτυγχάνεται δίνοντας κλίση στα πόδια τους προς τα εμπρός. Επιτρέπεται η κίνηση σε τέσσερεις άξονες και τα χέρια είναι ελεύθερα για άλλες λειτουργίες. Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της 3dRudder Christophe Dissaux, η εταιρεία του βρίσκεται σε συζήτήσεις με τους κατασκευαστές κονσολών, προκειμένου η συσκευή να διατεθεί για PlayStation 4 και Xbox One. Σίγουρα είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα προσθήκη για τους κατοχους PSVR, με την έκδοση του 3dRudder για κονσόλες να αναμένεται, εφόσον ευοδωθούν οι συζητήσεις, μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*